- Putkiharjoituksia: Kokeiltiin ensin putkella jonka toinen pää vähän kaartui. Ei tajunnut kunnolla mistä oli kyse, ei suostunut menemään putkesta läpi. Laitettiin putki suoraksi jolloin ei ollut mitään ongelmia. Parin kerran jälkeen käännettiin toista päätä vähän kaarelle. Meni hyvin molemmista päistä. Lisäksi otettiin sarjaa hyppy-putki. Meni vauhdilla putkeen kaikista eri lähestymissuunnista.

- Kolmen hypyn sarja niin, että viimeisen jälkeen on kannella nameja. Otettiin ensin kahden hypyn sarjana niin että juoksen vierellä, mutta koska Danulla oli vauhtia niin otettiin kaikki kolme hyppyestettä. Ei enää katsonut minua hyppyjen välillä vaan meni kaikki vauhdilla.

- Puomilla harjoiteltiin kontaktia. Lähti taas innoissaan puomille ja meni vauhdilla. Loppuun oli laitettu kaksi hyppyesteen "pidintä" niin ettei päässyt hyppäämään pois puomilta kesken kaiken. Maassa puomin edessä kannella nameja. Pysähtyi hyvin kontaktille syömään nameja ja tuli kontaktilta pois vasta kun oli syönyt. Viimeisellä kerralla tuli kontaktilta pois vasta kun sai luvan.